Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Το ξηρό σκυρόδεμά μας παράγεται χρησιμοποιώντας μαρμαρόσκονη που εξάγεται από το υπόγειο λατομείο μας, προσφέροντας αποκλειστικές ιδιότητες και υψηλό επίπεδο ποιότητας για να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.
- Ξηρό σκυρόδεμα H-25
- Ελαφρύ ξηρό σκυρόδεμα
- Αυτοεπιπεδούμενο ξηρό σκυρόδεμα H-25 / AR12
- Γρήγορο & Εύκολο σκυρόδεμα
Αντοχή σε θλίψη: 25 N/mm2
Κώνος του Abram: 6-9 cm
Μέγιστο μέγεθος (D): 12 mm
Νερό ανάμειξης: 10% (+/-1)
Ελάχιστη περιεκτικότητα σε τσιμέντο: 350 kg/m3
1 m3 χρωματιστού σκυροδέματος: 2.200 kg
Το ξηρό μας σκυρόδεμα κατασκευάζεται με αδρανή μάρμαρα που εξάγονται από το υπόγειο λατομείο μας, αποκτώντας έτσι αποκλειστικές ιδιότητες και υψηλό επίπεδο ποιότητας, για να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.
Αντοχή σε θλίψη: 25 N/mm2
Κώνος Abram: 6-9cm
Μέγιστο μέγεθος (Δ): 12mm
Νερό ανάμειξης: 10% (+/-1)
Ελάχιστη περιεκτικότητα σε τσιμέντο: 350 kg/m3
1 m3 χρωματιστού σκυροδέματος: 2.200 kg